x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reglare de conturi la Realitatea între Vîntu şi Ghiţă

Reglare de conturi la Realitatea între Vîntu şi Ghiţă

de Anca Nicoleanu    |    27 Mar 2011   •   22:18
Reglare de conturi la Realitatea între Vîntu şi Ghiţă
Sursa foto: /Jurnalul Naţional
158488-20081208140547006-1.jpgBodyguarzii lui Sorin Ovidiu Vîntu "au luat cu asalt” Realitatea pentru a le lua locul bodyguarzilor lui Sebastian Ghiţă, managerul postului.

Ghiţă şi Vîntu au discutat aprins, în sediul Realităţii TV. "E vorba de o reglare de conturi între Vîntu şi Ghiţă. Au venit fiecare cu nişte "băieţi” (n.n. bodyguarzi), şi sunt foarte mulţi!”, ne-au declarat surse din cadrul postului Realitatea.

"Nu ştim despre ce este vorba, care e cauza scandalului dintre ei. Cert e că în momentul ăsta (n.n. ora 21.45), în sediul Realitatea sunt mai mulţi bodyguarzi decât angajaţi ai postului. După-amiază, au venit nişte bodyguarzi de la o firmă de pază a lui Vîntu să-i schimbe pe cei ai lui Sebi. Cei ai lui Ghiţă nu au vrut să plece şi stău şi se uită unii la alţii de câteva ore. Între timp, a venit şi Poliţia. Cert e că până în acest moment nu s-au încăierat. Vîntu şi Ghiţă au venit la Realitatea şi sunt acum în discuţii”, ne-a spus un angajat al postului.

Vîntu: "M-a deranjat teribil că dl Ghiţă s-a purtat necivilizat cu Adrian Ursu şi Oana Stancu"
Sorin Ovidiu Vîntu a negat că ar fi existat un scandal la Realitatea Tv între el şi Sebastian Ghiţă. "N-a fost nici un scandal, domnişoară, ferescă Dumnezeu! Am discutat cu domnul Ghiţă nişte afaceri. E adevărat că erau acolo două firme de bodyguarzi, dar le-am trimis acasă. A rămas BGS, cu care are contract Realitatea", ne-a declarat acţionarul majoritar al postului. Vîntu a negat şi un eventual litigiu legat de nişte spaţii. "N-am nici un litigiu cu nimeni", a precizat el. "Domnişoară, eu îl am pe Sorin Freciu, preşedinte, îl am pe Dragosş Nedelcu... Ei împreună cu dl Ghiţă conduc postul.... Nu-mi este simpatic dl. Ghiţă, nici eu nu-i sunt simpatic domnului Ghiţă, dar cât merg afacerile, aşa, cum pot merge în timp de criză... Nu ne iubim, dar cât merg afacerile...", a continuat Vîntu. L-am întrebat pe Sorin Ovidiu Vîntu de ce nu-i mai este simpatic Sebastian Ghiţă: "Faptul că s-a comportat necivilizat cu Oana Stancu şi cu Adrian Ursu., că şi-a permis să le vorbească urât  şi că s-a debarasat de aceşti doi foarte buni profesionişti m-a deranjat teribil".

Sebastian Ghiţă nu a putut fi contactat până la momentul difuzării acestei ştiri.

×
Subiecte în articol: mass-media