x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţii de circulaţie în zona Guvernului

Restricţii de circulaţie în zona Guvernului

06 Oct 2009   •   00:00

Şefului Jandarmeriei Capitalei, Gavrilă Pop, a afirmat că pe timpul desfăşurării mitingului de miercuri din faţa Palatului Victoria, organizat de cele patru confederaţii sindicale, traficul rutier va fi restricţionat în zonă.



Astfel, pe timpul desfăşurării mitingului traficul rutier va fi restricţionat pe Şoseaua Kisellef, între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei, strada Monetăriei; Bulevardul Iancu de Hunedoara, între Pasajul Victoria şi Piaţa Victoriei, dar şi pe artera care face legătura între strada Buzeşti şi Piaţa Victoriei.Restricţionarea traficului  va fi făcută până miercuri, la ora 18.00, începând din noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit şefului Jandarmeriei, separararea participanţilor la miting de traficul rutier se va face cu balustrade din beton dublate de garduri metalice, astfel încât să fie asigurată protecţia acestora.

CONDIŢII PENTRU PROTESTATARI
De asemenea, particpanţii la miting au obligaţia de a nu obstrucţiona accesul în sediul Guvernului şi în alte instituţii publice din zona Pieţei Victoriei, acestora fiindu-le interzisă blocarea altor artere de circulaţie decât cele avizate de comisia tehnică de circulaţie a Primăriei Capitalei.

Miercuri, de "Ziua Mondială a Muncii Decente", în faţa Guvernului, este organizat un miting al confederaţiilor sindicale.Peste 20.000 de bugetari şi angajaţi din mediul privat protestează miercuri la Guvern, cerând un salariu minim pe economie la nivel naţional de 740 de lei în 2010, refacerea grilelor de legea unică de salarizare, susţinerea unităţilor economice, crearea de locuri de muncă, protecţia lucrătorilor

×
Subiecte în articol: trafic