x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de circulație pe Transfăgărășan, luni

Restricții de circulație pe Transfăgărășan, luni

23 Sep 2017   •   18:40
Restricții de circulație pe Transfăgărășan, luni

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, luni, pe Transfăgărăşan, între orele 8:00-19:30, pentru filmarea unui spot publicitar, informează, sâmbătă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

"Luni, 25.09.2017, pe DN 7C (Transfăgărăşan), pe un sector de drum dintre Bâlea Lac şi Bâlea Cascada, cuprins între km 126+000 - km 135+000, circulaţia rutieră va fi închisă pentru 10 minute la interval de 30 de minute, între orele 8:00-19:30", potrivit unui comunicat al CNAIR. 

Închiderea circulaţiei pe sectorul de drum menţionat se impune pentru filmarea unui spot publicitar în condiţii de siguranţă a circulaţiei, subliniază compania. 

"Acţiunea spotului va consta în conducerea unui autoturism sport pe acest segment de drum de către Titi Aur", se precizează în comunicat. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau de pe pagina sa de internet: www.cnadnr.ro.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: transfagarasan circulaţie restricţii