x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Dorohoi: Dorin Alexandrescu (PSD), reconfirmat primar al municipiului

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Dorohoi: Dorin Alexandrescu (PSD), reconfirmat primar al municipiului

06 Iun 2016   •   08:18
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Dorohoi: Dorin Alexandrescu (PSD), reconfirmat primar al municipiului

Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, a obţinut un nou mandat la alegerile locale de duminică, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral de Circumscripţie al municipiului Dorohoi.

Alexandrescu, care a candidat din partea Partidului Social Democrat, a obţinut 71,81% din voturile electoratului, devansându-l pe candidatul Partidului Naţional Liberal, Constantin Bursuc, care a primit voturile a 17,40% dintre alegători.

Pe poziţia a treia s-a situat candidatul Partidului Mişcarea Populară, Sergiu Lungu, cu 4,08%, iar pe patru candidatul Partidului Socialist Român, Vasile Adăscăliţei, cu 3,09%.

Reprezentanta Partidului România Mare, Lilioara Nastasiu, a fost susţinută de 1,55% dintre alegători, iar reprezentantul Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Sergiu Constantin Puşcaşu a fost votat de 1,10% dintre alegători.

Pe ultima poziţie s-a situat Emanuel Mihalache din partea Partidului Uniunea Creştin Democrată din România cu 0,93% din voturi. AGERPRES

×