x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Romantic FM, liderul radiourilor de nişă

Romantic FM, liderul radiourilor de nişă

04 Iun 2009   •   00:00

Cu o cotă de piaţă de 6,5% în Capitală, Romantic FM rămâne în fruntea posturilor de radio de nişă din Bucureşti, la mare distanţă de concurenţă. 95.000 de ascultători în fiecare zi. Acesta este numărul bucureştenilor care se bucură de avantajul de a fi "Romantici". Sunt 95.000 de oameni care, în fiecare zi, sunt alături de singura frecvenţă care le oferă "muzică, nu zgomot", într-un mixaj inspirat.



Cu această cifră, realmente impresionantă, confirmată de cel mai recent Studiu de Audienţă Radio, Romantic FM deţine a patra cotă de piaţă în Bucureşti în clasamentul general. Cu 6,5%, Romantic FM se află înaintea Europa FM (6,3%), ProFM (5,9%) sau Magic FM (4,2%) şi după revelaţia Radio ZU (14,2%), "21" (11,3) şi Kiss FM (9,8%).

Cota de piaţă a Romantic FM este suficient de mare pentru a intra în clasamentul general radio. În categoria posturilor de muzică, Romantic FM este la peste 25.000 de ascultători distanţă de Magic FM şi la 81.400 de ascultători de Gold FM.

PREMIUM EXCLUSIVE
Poziţionarea Romantic FM în zona "Premium Exclusive" şi-a dovedit eficienţa: postul este ascultat de aproape o sută de mii de bucureşteni. Conţinutul de calitate are, iată, trecere mare pe cea mai importantă piaţă de radio, cea din Bucureşti. Studiul de Audienţă Radio a fost efectuat în perioada 12 ianuarie-12 aprilie 2009 şi a venit să confirme poziţia extrem de solidă a Diviziei Radio a INTACT Media Group: un lider de nişă cu tradiţie (Romantic FM) şi un lider absolut în clasamentul general (Radio ZU - lider de piaţă detaşat în Bucureşti).

×
Subiecte în articol: radio mass-media romantic