x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a aflat motivul crimei din cartierul Militari! Nimeni nu se aştepta la asta

S-a aflat motivul crimei din cartierul Militari! Nimeni nu se aştepta la asta

15 Noi 2016   •   17:12
S-a aflat motivul crimei din cartierul Militari! Nimeni nu se aştepta la asta
Sursa foto: click.ro

O tânără, în vârstă de 25 de ani, a fost înjunghiată mortal de tatăl ei vitreg, în noaptea de sâmbătă spre duminică (12-13 noimebrie) , în fața apartamentului în care aceasta locuia cu o prietenă, într-un cartier rezidenţial din cartierul Militari.

Bărbatul a mers la blocul în care locuia tânăra, unde a avut loc un scandal, iar în altercație, acesta a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori cu cuţitul în spate şi în gât.

Atacat a fost și iubitul tinerei, care abia sosise la apartament. Totodată, atacatorul i-a tăiat cauciucurile de la maşină iubitului fetei, pentru a nu putea pleca de urgență la spital, potrivit antena3.ro.

Tânărul se află şi acum internat la Secţia Chirurgie toracică a Spitalului Universitar, după ce a fost operat, având un plămân perforat.


Suspectul, Ionel Ionescu, în vârstă de 37 de ani, a fost prins de anchetatori, arestat pentru 29 de zile şi audiat, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor. La finalul cercetărilor, anchetatorii îl vor duce la locul crimei pentru reconstituire.

Acesta le-a spus anchetatorilor că între el şi fiica sa vitregă a fost, la un moment dat, o poveste de iubire. Cei doi chiar au chiar şi un copil împreună, o fetiţă. Tânăra de 25 de ani a părăsit, însă, casa din Făcăeni, Ialomiţa, unde locuia alături de mama sa şi de el şi a plecat la Bucureşti. Aici, s-a angajat şi s-a îndrăgostit de un băiat, care i-a devenit iubit. Turbat de gelozie, Ionescu a devenit agresiv. O teroriza pe fată, o verifica şi îi vorbea urât. O ameninţa în mod constant, iar, în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar şi-a pus ameninţările în practică, scrie click.ro.

El a venit la blocul fiicei vitrege din Militari Residence şi a început să facă scandal. Fata a sunat la Poliţie la ora 2.21 şi a spus că bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea. Un echipaj de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a sosit la sesizare, însă agenţii nu i-au făcut un control corporal bărbatului şi nici nu au aplicat vreo sancţiune contravenţională, părăsind rapid locul. La nici o oră de la plecarea acestora, un alt apel la 112 anunţa că bărbatul şi-a ucis fiica vitregă cu mai multe lovituri de cuţit şi l-a înjunghiat pe prietenul ei.

Acum, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov se desfăşoară o anchetă internă  după ce s-a constatat că, înainte de crimă, fata sunase pentru a cere ajutor şi nimeni nu i l-a acordat. 

×