x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a dus pentru un dud şi a dat peste o dudă!

S-a dus pentru un dud şi a dat peste o dudă!

de Gabriela Mladin    |    05 Sep 2007   •   00:00
S-a dus pentru un dud şi a dat peste o dudă!

De căteva zile, in comuna gorjeană Bălteni, cănd o profesoară a povestit ceea ce a văzut, toată lumea vorbeşte despre primar, care a fost surprins in instituţie făcănd sex cu o femeie.

Profesoara susţine că venise la Primărie să depună o cerere şi, pentru că angajaţii instituţiei nu au băgat-o in seamă, s-a decis să intre la primar. Acolo insă a surprins o imagine care a determinat-o să uite problema pentru care venise. A povestit apoi la toată comuna că l-a găsit pe primar in birou cu o femeie, făcănd sex.

Maria Miculescu este o profesoară din comuna Bălteni, care de curănd a ieşit la pensie. In faţa casei sale, un dud atingea firele de electricitate şi, la fiecare vănt, crengile atingeau firele şi se intrerupea curentul electric. Aşa s-a intămplat şi in ultimul sfărşit de săptămănă, cănd vijeliile au lăsat-o din nou fără lumină. Maria Miculescu s-a hotărăt ca luni, 3 septembrie 2007, să-i ceară primarului comunei să-i taie dudul din faţa casei pentru a pune capăt problemei. Aşa a şi făcut!


IN VIZITĂ.
Luni, pensionara a făcut o cerere in care a explicat toate aceste probleme şi s-a dus cu ea la Primăria Bălteni. Aici, angajaţii au primit-o intr-un stil ostil, aruncănd responsabilitatea de la un birou la altul. Enervată că funcţionarii instituţiei nu ştiu ce să facă cu cererea ei, Maria Militaru a decis să intre in biroul primarului. "Ştiam că primarul o să rezolve această problemă, pentru că de nenumărate ori l-am sunat să-i spun că nu am curent din cauza dudului. Am ajuns la primărie in jurul orei 13:00 şi m-am dus să rezolv problema dudului şi am văzut o dudă", povesteşte profesoara.
Biroul primarului are două intrări, una prin secretariat şi alta directă, din hol. Femeia a văzut prima uşă, pe care scria "Primar", şi a deschis-o, fără să ştie că intrarea se face prin secretariat, respectiv uşa alăturată. "Am deschis uşa şi am văzut o femeie slăbuţă, dezbrăcată complet, şi un bărbat doar cu pantalonii daţi jos. Nu am recunoscut femeia, iar despre bărbat nu pot spune cu certitudine că era primarul, pentru că nu i-am văzut faţa. M-am speriat şi am fugit", explică pensionara.


INSCENARE POLiTICĂ
"Vorbele doamnei profesoare trebuie demonstrate. Este vorba despre o inscenare politică. Am familie şi o soţie frumoasă şi nu aş face aşa ceva. Este posibil ca altcineva să fi fost la mine in birou, dacă doamna susţine că a văzut ceva"
Vasile Vlăduleanu, primarul PD al comunei Bălteni

×
Subiecte în articol: observator