x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înțelegere între conducere și sindicate la combinatul siderurgic Galați: Salariile cresc

Înțelegere între conducere și sindicate la combinatul siderurgic Galați: Salariile cresc

de Redacția Jurnalul    |    09 Dec 2022   •   23:15
Înțelegere între conducere și sindicate la combinatul siderurgic Galați: Salariile cresc

Conducerea și sindicatele de la cel mai mare combinat siderurgic din România au ajuns la o înțelegere asupra contractului colectiv de muncă din 2023. Angajații unității din Galați vor primi o creștere salarială de aproape 10% și vor păstra bonusurile și beneficiile în vigoare.

Comisia de negociere din partea administrației LIBERTY Galați și sindicatul reprezentativ „Siderurgistul AMG” au agreat cu succes Contractul Colectiv de Muncă (CCM) actualizat pentru anul 2023, au anunțat vineri reprezentanții combinatului prin intermediul unui comunicat de presă.

„Contractul Colectiv de Muncă actualizat vizează creșterea cu 9,8% în medie a venitului brut al tuturor salariaților companiei LIBERTY Galați. În pofida performanței financiare a companiei, salariile de bază brute ale tuturor angajaților se vor majora cu 400 RON, începând cu 1 ianuarie 2023. Toate celelalte bonusuri și beneficii stipulate în contractul existent rămân valabile”, a anunțat LIBERTY Galați.

De asemenea, compania va acorda fiecărui angajat un bonus de 500 de lei (brut) în luna decembrie 2022 pentru a acoperi „creșterea costului vieții și a inflației”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salarii combinat