x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În luna aprilie se va deschide cea de a XVII-a ediţie a Salonului naţional de fotografie "Fotogeografica"

În luna aprilie se va deschide cea de a XVII-a ediţie a Salonului naţional de fotografie "Fotogeografica"

15 Feb 2013   •   11:16
În luna aprilie se va deschide cea de a XVII-a ediţie a Salonului naţional de fotografie "Fotogeografica"
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images
Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti în parteneriat cu Clubul Studenţesc de Artă Fotografică şi Clubul ecologic UNESCO Pro Natura vor organiza cea de a XVII-a ediţie a Salonului Naţional de Fotografie "Fotogeografica".
Potrivit unui comunicat transmis presei de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, înscrierile pentru concurs se vor face între 15 februarie - 15 martie, jurizarea lucrărilor are loc între 18 şi 23 martie, iar rezultatele vor fi anunţate în perioada 8 - 12 aprilie.

Cele mai reuşite lucrări vor fi expuse la Muzeul de Istorie a Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu) pe 16 aprilie, proiecţii video, expunere de diapozitive vor avea loc între 17 - 26 aprilie.

Potrivit regulamentului de desfăşurare a concursului, participanţii cu vârste de până la 35 de ani vor putea depune fotografiile în cele două secţiuni: artistică şi fotoreportaj.

Fiecare participant poate trimite maximum 10 fotografii, din care maximum patru la secţiunea artistică şi şase fotografii la secţiunea fotoreportaj. Fotografiile înscrise la secţiunea fotoreportaj trebuie să compună o poveste.

Organizatorii vor acorda câte trei premii pentru fiecare din cele două secţiuni. AGERPRES
 

×