x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal - Boieru’ fara conac

Scandal - Boieru’ fara conac

de Vladimir Ioan    |    21 Oct 2006   •   00:00
Scandal - Boieru’ fara conac

Pe la poarta dumi’sale, a omului de afaceri Dan Adamescu, pe afara po-litie, proprietarul - Gheorghe Con-stantinescu si executorul judeca-toresc, iar inauntru, o sama impresionanta de "badi-garzi". E liniste, o seara de toamna. Pe teren au intrat cei sus-mentionati, mai putin proprietarul cu acte, care nu a fost lasat nici macar in curte.

Pe la poarta dumi’sale, a omului de afaceri Dan Adamescu, pe afara politie, proprietarul - Gheorghe Constantinescu si executorul judecatoresc, iar inauntru, o sama impresionanta de "badigarzi". E liniste, o seara de toamna. Pe teren au intrat cei sus-mentionati, mai putin proprietarul cu acte, care nu a fost lasat nici macar in curte.

A fost invocata o chichita avocateasca: in hotararea instantei se permitea doar accesul executorului, fara sa fie specificat si proprietarul. Casa in disputa valoreaza intre 1,5 si 3 milioane de euro, la o prima estimare, dar Constantinescu nu pare ingrijorat de intarzierea intrarii in posesie deplina, desi sustine ca a fost amenintat chiar cu "belirea". "Nu pleaca ea de aici, poate sa ma mai astepte inca o luna. Nu ma grabesc, n-am cum sa nu castig." Stie cum functioneaza si firmele de paza, asa ca le spune in gluma "badigarzilor" ca isi fac bine meseria si ca o sa ii angajeze la el cand s-o rezolva daravera. Deocamdata se misca natural pe strada prin fata casei, fara nervi si teama, asa cum ii sade bine cuiva care are porecla Gigi Boieru’ si buletin proaspat, eliberat acum o luna si jumatate, pe care scrie ca domiciliaza dincolo de poarta.

×
Subiecte în articol: observator