x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se redeschide o linie feroviară spre frontiera cu R. Moldova, pentru sprijinirea refugiaților

Se redeschide o linie feroviară spre frontiera cu R. Moldova, pentru sprijinirea refugiaților

17 Mar 2022   •   17:30
Se redeschide o linie feroviară spre frontiera cu R. Moldova, pentru sprijinirea refugiaților

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că se redeschide linia feroviară Zorleni - Fălciu – Frontiera cu R. Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiați.

„Se redeschide linia feroviară Zorleni - Fălciu – Frontiera cu R. Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiați! Continuăm astfel eforturile concrete pentru sprijinirea persoanelor refugiate din Ucraina, care sosesc în România prin frontiera cu Republica Moldova”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El precizează că CFR a intervenit în regie proprie pentru a permite circulația în condiții de siguranță pe acest sector de cale ferată și pentru repunerea în funcțiune a Haltei Fălciu.

„Luăm în mod constant toate măsurile necesare pentru asigurarea unor coridoare de tranzit care să asigure legături eficiente cu alte orașe importante din România dar și cu Punctele de Trecere a Frontierei cu țările vecine”, conchide Grindeanu.

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu