x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şef al jandarmeriei, în vizită "de lucru" la PDL!

Şef al jandarmeriei, în vizită "de lucru" la PDL!

20 Ian 2012   •   16:59
Şef al jandarmeriei, în vizită "de lucru" la PDL!

Conform postului de televiziune Antena 3, maiorul Iulian Gogu Claudiu, seful Serviciului cercetare-documentare din cadrul Directiei Cercetare documentare si combaterea faptelor antisociale, a fost surprins astazi intrand in sediul central al PDL.

Surse din Jandarmerie au declarat pentru Jurnalul National ca in cadrul serviciului condus de maiorul Iulian Gogu Claudiu este angajat personal civil cu sarcina de a culege informatii din zona publica: stadioane, baruri, cluburi, mitinguri, proteste.

Directia are indicativul UM 0575 si are sediul in Judetul Ilfov, pe Centura Capitalei.

Aceleasi surse relateaza ca maiorul Iulian Gogu Claudiu a avut o ascensiune fulminanta, in zece ani trecand de la statutul de simplu bucatar, la cel de sef de Compartiment in cadrul Directiei Jandarmeriei Municipiului Bucuresti.

Comentand interventia de la Antena 3 a purtatorului de cuvant al Jandarmeriei, care la solicitarea moderatoarei Dana Grecu de a realiza identificarea persoanei prezenta in imagini, nu l-a recunoscut pe maiorul Iulian Gogu Claudiu, sursele noastre au precizat ca acest lucru este aproape imposibil, birourile celor doi fiind situate pe acelasi palier in cladirea Jandarmeriei.

×
Subiecte în articol: jandarmeria română PDL