x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Singură împotriva primarului de la Ștefăneștii de Jos și a două comunități

Singură împotriva primarului de la Ștefăneștii de Jos și a două comunități

de Carmina Pricopie    |    21 Iun 2021   •   07:20
Singură împotriva primarului de la Ștefăneștii de Jos și a două comunități

Informaţii noi apar în scandalul de pedofilie din sânul PNL Ilfov. Primarul şi-ar fi plătit victima minoră după ce ar fi sodomizat-o. Declaraţiile sunt la dosar, în vreme ce edilul şi toţi complicii sunt liberi. Victima, o fată de 16 ani, care are la rândul său un copil, este acum inamicul public numărul unu din Ilfov. Oamenii primarului o caută ca să-i închidă gura, iar adversarii, ca să-l elimine pe unul dintre cei mai puternici oameni politici din Ilfov. Statul, oricare ar fi el, se face că nu o vede.

 

Oamenii primarului

Florin Bucur, Zis Râmă, Radu Eftimie, Zis Pele, Florin Lazarina și Nicoleta Bondoc. Ei sunt oamenii primarului Ionel Robert Ștefan. Cu doi dintre ei, primarul a și stat o noapte în arest. În aceeași celulă de la Secția 9. Toți, potrivit datelor de la dosar, s-au folosit de o fetiță de 12 ani ca să-și satisfacă plăcerile personale, dar și ca să-i gâdile orgoliul primarului și să și aibă un profit din asta.

 

Florin Bucur. Zis Râmă. Are 39 de ani. Este cunoscut cu antecedente penale. Este cercetat penal în același dosar cu primarul, pentru act sexual cu un minor în formă continuată, viol și influențarea declarațiilor în formă continuată. Potrivit anchetatorilor, în perioada 2017-2018, Florin Bucur a profitat de copila, care la vremea aceea avea 12 ani. Mai mult decât atât, individul este acuzat că, ulterior, a încercat s-o determine pe fată să dea declarații mincinoase la Poliție.

 

Radu Eftimie. Zis Pele. Are 46 de ani. Este cunoscut cu antecedente penale, dar asta nu l-a împiedicat pe primar să-l aibă în preajmă și l-a angajat chiar paznic la balta pe care o deține. Este cercetat penal pentru viol în formă continuată și influențarea declarațiilor în formă continuată. Potrivit declarațiilor din dosar, în perioada februarie-martie 2018, acest bărbat a violat-o pe victimă de mai multe ori, împreună cu alți bărbați din gașca primarului. Mărturiile de la dosar sunt crunte. Fata le-a povestit anchetatorilor că a fost forțată și șantajată să întrețină relații sexuale cu primarul PNL de mai multe ori.

 

Nicoleta Bondoc este menajera primarului și soția lui Radu Eftimie. Ea și soțul ar fi dus-o pe fetiță, ca pe un trofeu, de mai multe ori, primarului comunei Ștefăneștii de Jos. Copila a declarat la poliție că menajera a umilit-o și a bătut-o de mai multe ori. Ca să poată dispune de ea după bunul ei plac, menajera ar fi filmat-o pe copilă în timp ce mărturisea plângând cum a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați, inclusiv cu primarul. Sunt imaginile care au circulat pe mai multe telefoane, atât în comuna Dascălu, cât și în Ștefăneștii de Jos. Sunt imaginile rușinii cu care copila a fost șantajată aproape 2 ani.

 

Al treilea bărbat din jurul primarului este Florin Lazarina. Este cercetat penal pentru viol pentru că, spun anchetatorii, în perioada februarie-martie 2018, împreună cu suspecții Râmă și Pele, a violat-o pe fetița de 12 ani acasă la unul dintre ei.

 

Primarul, sex cu fetița de 12 ani însărcinată

Prima dată când ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu primarul, era însărcinată în luna a doua sau a treia, sarcina fiind rezultatul unui viol. Radu Eftimie și soția acestuia, Nicoleta Bondoc, menajera primarului, ar fi dus-o pe fetiță pe malul bălții deținute de primar. Se întâmpla undeva prin februarie-martie 2018. Ionel Robert Ștefan avea 48 de ani, iar copila - 12. Cei doi soți ar fi șantajat-o să se culce cu Ionel Robert Ștefan într-o baracă de pe malul bălții. Acolo ar fi sodomizat-o pe fetiţă de mai multe ori. Odată, primarul i-ar fi dat de milă 250 de lei.

 

Primarul e primar și acum

Primarul Ionel Robert Ştefan şi-a luat concediu în urmă cu o săptămână. Dar le-a lăsat un mesaj pe facebook cetăţenilor comunei şi membrilor PNL: „Pe fondul informaţiilor complet neadevărate care circulă despre mine în spaţiul public, deşi mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid şi să renunţ la calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal până la clarificarea situaţiei”. Şi, pentru că orice primar care renunţă la calitatea de membru al partidului care i-a adus fotoliul rămâne fără primărie, Ionel Robert Ştefan îşi dă, probabil, seama peste o săptămână că încă este primar, pentru că totul a fost doar pe facebook, dar reformulează: „M-am retras din funcţia politică de membru al BIROULUI POLITIC JUDEŢEAN, pe care am deţinut-o în cadrul organizaţiei judeţene Ilfov”.

Fapt confirmat şi de răspunsul venit de la Primăria Ştefăneştii de Jos, dar şi de la Prefectura Ilfov. Primarul n-a renunţat la PNL, PNL-ul n-a renunţat la el. Ionel Robert Ştefan, făcut suspect pentru act sexual cu un minor, e tot primar la Primăria Ştefăneştii de Jos.

 

Acuzații multe, nicio măsură preventivă, doi copii în pericol

Toți acești indivizi sunt liberi acum. Fără nicio măsură preventivă. Există clar prezumția de nevinovăție pentru fiecare dintre ei, dar dincolo de ea, presupusa victimă are aceleași drepturi. Fetița, care la rândul ei are un copil, este acum la voia întâmplării și la mâna autorităților locale, care nu doar că nu au ajutat-o până acum, ba mai mult ar fi permis să fie batjocorită de oamenii primarului.

×