x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SMS-uri şi MESAJE de SFÂNTUL IOAN

SMS-uri şi MESAJE de SFÂNTUL IOAN

06 Ian 2013   •   20:18
SMS-uri şi MESAJE de SFÂNTUL IOAN
Sursa foto: Lucian Alecu/Intact Images

 Un sms sau mesaj de Sfântul Ioan este o atenţie de care se vor bucura mulţi dintre cei aproape două milioane de români care îşi serbează, mâine, ziua numelui.

În cazul în care cunoaşteţi un Ioan pe care vreţi să-l felicitaţi, iată mai jos câteva sugestii de mesaje sau SMS-uri special destinate pentru el.

* Îl sărbătorim pe Sfantul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

* Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!

* Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!

* La multi ani de Sfântul Ioan! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!

* La multi ani, Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog fereşte-te de ispite!

* Deşi azi, de Sfântul Ioan, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

* Draga Ioane, sper că mesajul meu călduros să ajungă, deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.

* E Sfântul Ioan, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

×