x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie în trafic pe bulevardul Magheru, din Capitală. Doi șoferi s-au luat la pumni în mijlocul drumului

Bătaie în trafic pe bulevardul Magheru, din Capitală. Doi șoferi s-au luat la pumni în mijlocul drumului

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2024   •   14:30
Bătaie în trafic pe bulevardul Magheru, din Capitală. Doi șoferi s-au luat la pumni în mijlocul drumului

Doi bărbaţi care s-au bătut miercuri, după o altercaţie în trafic pe bulevardul Magheru din Capitală, sunt cercetaţi de procurori sub control judiciar.

Conform unor imagini filmate de un locatar din zonă, două maşini opresc una lângă alta pe bd. Magheru. Unul dintre şoferi coboară din maşină şi începe să-l lovească pe celălalt şofer prin geamul autovehiculului. După câteva momente, şoferul agresat reuşeşte să iasă din maşina lui şi începe să-i aplice rivalului lovituri în cap cu un băţ.

"S-a reţinut în actul de inculpare că, în data de 14.02.2024, în jurul orei 15,00, în timp ce se aflau pe bd. Magheru din municipiul Bucureşti, pe fondul unei divergenţe în trafic, inculpaţii au exercitat acte de agresiune unul împotriva celuilalt, în sensul că primul inculpat l-a lovit în mod repetat pe cel de-al doilea în zona capului şi toracelui, iar al doilea inculpat l-a lovit pe primul în zona capului, provocându-i un traumatism la nivel temporal stâng. Faţă de persoanele cercetate s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore", a transmis vineri Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Parchetul susţine că manifestă toleranţă zero pentru astfel de fapte, motiv pentru care a solicitat în instanţă arestarea preventivă a celor doi bătăuşi, însă un judecător nu a fost de acord, şoferii fiind eliberaţi sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: soferi trafic bataie