x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Oprescu: Propunerea unor restricţii orare în funcţionarea teraselor din Centrul Vechi, impusă de plângerile locatarilor din zonă

Sorin Oprescu: Propunerea unor restricţii orare în funcţionarea teraselor din Centrul Vechi, impusă de plângerile locatarilor din zonă

14 Ian 2013   •   21:53

Sorin Oprescu a declarat că propunerea ca terasele din Centrul Istoric al Capitalei să se închidă la ora 22.00 este încă în faza dezbaterilor.
Ca urmare a plângerilor înregistrate la Primărie, din partea locatarilor din zona Centrului Vechi, a fost înaintată propunerea ca în intervalul 15 martie - 15 noiembrie cele mai multe din terasele din această zonă să funcţioneze doar până la ora 22 şi să nu poată organiza nunţi sau botezuri.
"Au fost făcute plângeri verbale. De fiecare dată când trec pe acolo să văd cum merg lucrările, îmi spun că nu pot să doarmă", a declarat Sorin Oprescu.

Primarul Bucureştiului a spus că propunerea va fi discutată cu toţi responsabilii restaurantelor din Centrul Istoric dar că, în momentul de faţă, nu se pune problema niciunei restricţii în orarul de funcţionare a teraselor.
"Trebuie să găsim o soluţie acceptata şi de-o parte şi de cealaltă pentru că noi nu mergem pe principiul dacă ceva funcţionează, facem orice ca să nu mai funcţioneze", a spus primarul.

Oprescu a menţionat că discuţiile pe această temă au început încă din vara anului trecut, când a fost evidentă necesitatea găsirii unei soluţii pentru a evita deranjul cetăţenilor care locuiesc în Centrul Vechi.






×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu centru vechi