x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sorin Oprescu se declară gata de lupta cu nămeţii: "Vom avea grijă şi de străzile mici, din cartiere"

Sorin Oprescu se declară gata de lupta cu nămeţii: "Vom avea grijă şi de străzile mici, din cartiere"

23 Noi 2012   •   23:08
Sorin Oprescu se declară gata de lupta cu nămeţii: "Vom avea grijă şi de străzile mici, din cartiere"
Sursa foto: Tudor Vintiloiu/Intact Images

Primarul general Sorin Oprescu a declarat vineri seară, după inspectarea a două dintre bazele de deszăpezire a Capitalei, că municipalitatea este pregătită pentru iarnă. Edilul spune că va avea grijă şi de străzile mici, din cartiere, nu doar de marile bulevarde.

"Am fost şi suntem în continuare pregătiţi. Sper ca şi anul acesta să fim tot atât de bine, chiar şi mai bine, pentru că s-a demonstrat că se poate.  Vă aduc aminte că anul trecut s-a circulat şi în cele mai grele zile în care a viscolit", a declarat Oprescu, care a văzut toate depozitele cu materiale antiderapante.

Potrivit datelor din programul de deszăpezire, Capitala va avea la dispoziţie 591 utilaje, 3.314 angajaţi ai operatorilor de salubrizare şi aproape 30.000 de tone de material antiderapant.

În ceea ce priveşte utilajele, primarul general a arătat că cele ale firmei Romprest vor fi împărţite pentru a lucra în sectoarele 1 şi 5.

Totodată, primarul general a cerut să fie instalate parazăpezi pe şoseaua Berceni, până la ieşirea din Bucureşti pe autostrada Bucureşti-Constanţa.

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu utilaje deszapezire