x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Actorul Mircea Albulescu a fost extrenat

Actorul Mircea Albulescu a fost extrenat

07 Ian 2013   •   09:48
Actorul Mircea Albulescu a fost extrenat
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images
UPDATE 11:03 - Actorul Mircea Albulescu a fost externat de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus duminică seara, după ce a leşinat pe stradă, în zona Academiei de Studii Economice din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că, după ce a fost supus unor noi investigaţii, medicii au stabilit că starea lui Mircea Albulescu este bună şi că poate fi externat.

..................

Actorul Mircea Albulescu se simte bine şi este posibil să fie externat în cursul acestei zile, a declarat dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, potrivit Agerpres. "Pacientul va fi externat cel mai probabil luni la prânz, nu înainte de a fi supus unor investigaţii medicale", a spus Opriţa.

Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, a afirmat că actorul a fost luat de ambulanţă din zona ASE, având un puseu de tensiune. Ea a afirmat că Mircea Albulescu avea tensiunea 20, era conştient şi stabil hemodinamic. Sub tratament, tensiunea a început să scadă, a mai spus dr. Alis Grasu.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus duminică seara la Spitalul Floreasca din Capitală, cu o ambulanţă, după ce i s-a făcut rău, în zona Academiei de Studii Economice. Când a ajuns echipajul medical, actorul avea tensiunea mărită, iar după ce a fost stabilizat, a fost transportat la spital. Medicii de la Floreasca i-au recomandat actorului să rămână internat în spital în noaptea de duminică spre luni, pentru supraveghere medicală.

"Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală", a declarat pentru mediafax.ro managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori. Aceştia au sărbătorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.

×