x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea vremii 21 octombrie 2007

Starea vremii 21 octombrie 2007

21 Oct 2007   •   00:00

In următorul interval de prognoză, vremea va fi in general inchisă. Astăzi va ploua pe arii relativ extinse in sudul, estul şi centrul ţării, iar in zona de munte precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Incepănd de măine urmează o uşoară incălzire.

In următorul interval de prognoză, vremea va fi in general inchisă. Astăzi va ploua pe arii relativ extinse in sudul, estul şi centrul ţării, iar in zona de munte precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Incepănd de măine urmează o uşoară incălzire. In aceste condiţii, vor fi ploi, cu deosebire in regiunile extracarpatice, iar in zonele depresionare, noaptea şi dimineaţa, se va produce ceaţă. Temperatura se va apropia de valorile normale ale ultimei decade a lunii octombrie. (meteorolog Doina Mărăşoiu)

Â

BUCUREŞTI

Azi (duminică):

Cerul va fi noros şi va ploua. Văntul va sufla moderat.

Măine (luni):

Vremea va fi instabilă. Cerul va fi noros şi va ploua. Văntul va sufla moderat cu intensificări.

Maxima: 14°C, iar minima: 9°C.

Poimăine (marţi):

Vremea se va menţine instabilă. Cerul va fi noros şi temporar va ploua. Văntul va sufla in general moderat. Maxima: 18°C,

iar minima: 8°C.

La munte

Azi (duminică):

Pe arii relativ extinse in Meridionali şi in Orientali şi local in Occidentali vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare. In zona Meridionalilor cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp.

Măine (luni):

Cerul va fi noros şi pe arii extinse vor fi precipitaţii sub formă de ploaie şi lapoviţă. Vor fi şi averse, izolat

insoţite de descărcări electrice.

Local cantităţile de apă vor fi mai insemnate.

Poimăine (marţi):

Cerul va fi mai mult noros şi va ploua cu caracter de aversă, indeosebi in Orientali şi in Meridionali. Văntul va prezenta intensificări.

×
Subiecte în articol: observator