x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stație nouă pe linia autobuzului 203, în cartierul Greenfield, înființată la cererea călătorilor

Stație nouă pe linia autobuzului 203, în cartierul Greenfield, înființată la cererea călătorilor

de Redacția Jurnalul    |    17 Feb 2024   •   07:20
Stație nouă pe linia autobuzului 203, în cartierul Greenfield, înființată la cererea călătorilor

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) înființează o stație nouă de autobuz „Pasaj Otopeni”, pe traseul liniei 203. Decizia a fost luată în urma solicitării călătorilor și a avizului primit din partea Comisiei Tehnice de Circulație.

„De sâmbătă, traseul liniei 203 (cartier Greenfield - Piața Victoriei) are o nouă stație - . Înființarea stației a fost dispusă de TPBI, în urma solicitării călătorilor și a avizului primit din partea Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București”, potrivit unui comunicat de presă.

Din stație, situată pe Aleea Teișani, între „Greenfield” și „Pasaj CFR Otopeni”, vor fi preluați călătorii care doresc să ajungă în Centru sau care vor să circule mai departe cu metroul. â

Terminalul traseului este Piața Victoriei, în imediata apropiere a magistralelor 1 și 2 de metrou.

„Traseul liniei 203 este unul din cele mai rapide din București. Autobuzele de pe această linie circulă pe culoar unic de la Piața Presei până la Piața Victoriei, timpul de deplasare fiind de doar cinci - șapte minute”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: statie stb