x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştefan Bănică Jr., PRIMUL INTERVIU de după anunţul divorţului de Andreea Marin. Ce spune artistul

Ştefan Bănică Jr., PRIMUL INTERVIU de după anunţul divorţului de Andreea Marin. Ce spune artistul

04 Feb 2013   •   11:24
Ştefan Bănică Jr., PRIMUL INTERVIU de după anunţul divorţului de Andreea Marin. Ce spune artistul
Sursa foto: INTACT IMAGES/Bogdan Balas

Ştefan Bănică Jr. a acordat primul interviu de după anunţul divorţului de Andreea Marin. El a vorbit cu reporterii wowbiz.ro, la sfârşitul piesei “Revizorul”, care se joacă pe scena Teatrului de Comedie. În “Revizorul”, Ştefan Bănica îl interpretează pe Ivan Alexandrovici, un funcţionar din Petersburg. În piesă mai joacă actori George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan sau Ion Chelaru.

Reporter: Ce ne poti spune despre rolul tau din piesa “Revizorul”?

Stefan Banica jr: Jucam de aproape sase ani “Revizorul”, in regia lui Horatiu Malaele si iata ca e un spectacol care rezista si se vinde de la prima strigare in continuare. Este un spectacol fanion al Teatrului de Comedie si este o provocare si o placere de fiecare data cand joc. Nu e un rol greu, e un spectacol de echipa. Si, chiar daca varfurile tenace sunt eu si George Mihaita in acest spectacol, toata lumea face o treaba exceptionala. E un spectacol care inca ne bucura chiar daca au trecut sase ani.

Reporter: Te simti mai bine pe scena atunci cand joci sau atunci cand canti?


Stefan Banica Jr: Pe scena ma simt cel mai bine. Concertul si spectacolul sunt doua lucruri diferite si fiecare presupune un altfel de concentrare si eu le iau ca atare. Bucuria mea maxima este atunci cand un spectatator vine la un spectactol de teatru, la un concert si pleaca cu ceva in suflet.

Citiţi continuarea interviului pe wowbiz.ro

×
Subiecte în articol: stefan banica jr. andreea marin interviu