x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri

Ştiri

05 Dec 2008   •   00:00

LECŢII DE LEADERSHIP
Elevii bucureşteni din clasele a XI-a şi a XII-a pot afla astăzi, de la lideri de opinie din România, care este reţeta succesului pentru a atinge performanţa într-un domeniu. În cadrul proiectului Leadership Education: De la Viziune la Performan#



LECŢII DE LEADERSHIP
Elevii bucureşteni din clasele a XI-a şi a XII-a pot afla astăzi, de la lideri de opinie din România, care este reţeta succesului pentru a atinge performanţa într-un domeniu. În cadrul proiectului Leadership Education: De la Viziune la Performanţă, Bogdan Naumovici, Creative Director 23 Communiactions Ideas, Dragoş Dinu, ex-CEO A&D Pharma, Viorel Panaite, Senior Partener Human Invest, Maia Morgenstern, actriţă, şi Victor Ciutacu, redactor-şef Jurnalul Naţional, vor vorbi tinerilor pe această temă. La discuţii vor participa 50 de elevi.

TICHETE-CADOU LA GALAŢI
După o lună de proteste, profesorii din Galaţi vor primi de Crăciun toate cele şapte tichete-cadou prevăzute în contractul colectiv de muncă, dar le pierd pe cele restante de Ziua Educatorului şi de Ziua Naţională. Primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a explicat că, pe lângă cele trei tichete-cadou de Crăciun, în valoare de 150 de lei, Consiliul Local le va acorda suplimentar patru tichete, în aşa fel încât dascălii să primească de Crăciun şapte tichete-cadou de 350 de lei. Liderii sindicali din învăţământ au precizat că accepă situaţia.

VACCINAREA ELEVELOR
Ministerul Sănătăţii a anunţat că demarează, în luna decembrie, o nouă campanie de informare privind vaccinarea elevelor de clasa a IV-a împotriva cancerului de col uterin. "Îi înţelegem pe părinţii care ne-au reproşat lipsa de informare de până acum. Refuzurile de a-şi vaccina fiicele sunt justificate şi vom împărţi materiale în şcoli care să conţină informaţii complete", a declarat subsecretarul de stat Raed Arafat. Aproximativ 110.000 de eleve de clasa a IV-a vor fi vaccinate împotriva cancerului de col uterin. Campania costă 23 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: scoala