x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Apr 2009   •   00:00

24 aprilie 2009



CROSUL UNIVERSITĂŢII
Crosul Universităţii din Bucureşti (UB) - ediţia a XVII-a, organizat de Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, se va desfăşura duminică, 26 aprilie. Cei interesaţi se pot înscrie în ziua crosului, între orele 9.00-10.30, la terenul de fotbal al Facultăţii de Drept. La eveniment pot participa studenţi din centrul universitar Bucureşti şi din ţară, precum şi elevi din Capitală. Startul va avea loc la ora 11.00 în faţa Rectoratului universităţii, participanţii urmând a parcurge traseul: Rectorat, Podul Operei, Podul Eroilor, Podul Cotroceni şi retur. (Agerpres)

ŞCOALĂ DE VARĂ
Senatul Studenţesc al Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti va organiza, în perioada 10-24 august 2009, cea de-a cincea ediţie a "Bucharest Summer University". Astfel, 55 de studenţi din toată lumea, dar mai ales din state ale Uniunii Europene, selectaţi în urma înscrierilor, vor participa la această ediţie desfăşurată la Bucureşti. Ca şi la ediţiile precedente, la şcoala de vară vor mai participa profesori şi specialişti din întreaga lume, pentru a discuta despre politicile economice. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.ase.ro.

INFOMATRIX
Circa 250 de elevi şi studenţi, organizaţi în echipe din 27 de ţări, sunt aşteptaţi de astăzi până pe 27 aprilie, în campusul International School of Bucharest, la etapa finală a Concursului Internaţional de Proiecte InfoMatrix 2009. Cele 130 de proiecte din finală au fost selecţionate din peste 1.000 înscrise în perioada octombrie 2008 - martie 2009. Noutăţile din acest an constau în introducerea categoriei "Fotografie" şi în două noi miniconcursuri, şi anume, "Albumul Foto InfoMatrix 2009" şi "Making of Video".

×
Subiecte în articol: scoala