x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

02 Oct 2009   •   00:00

2 octombrie 2009



BEC ARE PREŞEDINTE
Judecătorul Hermina Ana Iancu de la Secţia penală a instanţei supreme a fost ieri desemnată preşedinte al Biroului Electoral Central (BEC). Cei cinci judecători traşi miercuri la sorţi pentru a face parte din BEC au hotărât ieri şi cine va fi locţiitor al preşedintelui BEC, desemnând-o pe Marua Olaru, judecător la Secţia comercială a instanţei supreme. (Violeta Fotache)

DESCINDERI POLIŢIE
Mai multe percheziţii au avut loc ieri-dimineaţă în Sectoarele 1, 2, 4 din Bucureşti şi în judeţul Olt, la locuinţele unor persoane suspectate de fraude imobiliare, care ar fi produs un prejudiciu de câteva sute de mii de euro. Ancheta a început la sfârşitul lunii iulie, atunci fiind reţinute primele patru persoane.

SERVICII SECRETE
Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, a avut ieri o întrevedere cu Chuck Hagel, preşedintele Consiliului Atlantic al SUA. În cadrul întâlnirii care s-a ţinut la sediul SRI au fost abordate chestiuni legate de provocările şi riscurile la adresa securităţii comunităţii euro-atlantice, precum şi evoluţiile actuale în domeniul securităţii energetice, cu accent pe spaţiul extins al Mării Negre. (V. Fotache)

×
Subiecte în articol: observator