x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autorul crimei de la Târgovişte, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile. Tânărul de 18 ani a mai atacat, anul trecut, un bărbat cu cuţitul

Autorul crimei de la Târgovişte, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile. Tânărul de 18 ani a mai atacat, anul trecut, un bărbat cu cuţitul

19 Feb 2013   •   15:41
Autorul crimei de la Târgovişte, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile. Tânărul de 18 ani a mai atacat, anul trecut, un bărbat cu cuţitul
UPDATE 15:57 - Tânărul de 18 ani care a înjunghiat mortal, luni, un elev de clasa a IX-a de la Liceul Economic din Târgovişte, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. În noaptea de luni spre marţi acesta fusese reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunea de omor calificat. Agresorul şi-a recunoscut fapta la audierile de la Poliţie.

Iniţial acesta a minţit spunând poliţiştilor că a aruncat în râul Ialomiţa cuţitul cu care l-a înjunghiat pe elevul de 15 ani. Ulterior, suspectul a recunoscut că a ascuns cuţitul la domiciliul său din localitatea dâmboviţeană Răzvad, comună învecinată cu municipiul Târgovişte, iar anchetatorii s-au deplasat la locuinţa acestuia, unde au găsit şi au ridicat arma albă. Agresorul riscă pentru fapta sa închisoarea între 15 şi 25 de ani.

..............

Vlad Irinel, tânărul de 18 ani care a înjunghiat mortal un elev de la Liceul Economic Târgovişte, în apropierea unităţii de învăţământ, a mai atacat, anul trecut, cu cuţitul un bărbat. Tânărul petrecea mult timp într-un bar din Târgovişte, iar angajaţii localului spun că avea obiceiul să se joace cu un cuţit. Mai mult, un bărbat de 36 de ani spune că a fost atacat cu cuţitul de Vlad Irinel, dar s-a ferit şi nu a fost rănit, anunţă Agerpres.

Tatăl agresorului le-a spus anchetatorilor că băiatul lui consuma droguri şi că renunţase şi la şcoală.

Agresorul a cerut, marţi, să fie dus la spital din cauză că în timpul incidentului a fost rănit. Tânărul le-a spus procurorilor că, în urma altercaţiei de luni, victima i-ar fi provocat nişte leziuni. Atacatorul a cerut să fie dus la spital, dar medicii de la medicina legală nu au constatat că ar fi fost rănit. De altfel, în timpul audierilor de la Poliţie, tânărul nu a menţionat că ar fi rănit.

El a fost dus la sediul instanţei pentru audieri legate de propunerea de arestare preventivă.

Agresorul şi-a recunoscut fapta la audierile de la Poliţie.

În noaptea de luni spre marţi a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunea de omor calificat.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Raluca Florescu, agresorul este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

×
Subiecte în articol: elev injunghiat targoviste