x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târg de joburi pentru persoanele afectate de războiul din Ucraina

Târg de joburi pentru persoanele afectate de războiul din Ucraina

14 Noi 2022   •   20:45
Târg de joburi pentru persoanele afectate de războiul din Ucraina

Un târg de joburi pentru persoanele afectate de războiul din Ucraina va fi organizat, miercuri, la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor târgul este organizat de Asociaţia Proiect Voiajor, cu sprijinul Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie, în cadrul proiectului "Jobs for Ukraine".

În cadrul târgului se vor desfăşura şi două workshopuri, unul dedicat persoanelor care îşi doresc un job în domeniul IT, iar cel de-al doilea dedicat micilor antreprenori care vor să-şi deschidă un business în România.

Ucrainenii care vor veni la târg vor avea ocazia să cunoască semeni de-ai lor care au reuşit să-şi găsească un job în România şi le vor putea oferi sfaturi şi idei despre cum se pot acomoda cât mai uşor în ţara noastră.

În cadrul târgului de joburi persoanele afectate de războiul din Ucraina vor avea ocazia să se înscrie la cursuri de limba română şi engleză oferite gratuit de Asociaţia Proiect Voiajor şi alţi parteneri.

Cei care cunosc persoane afectate de războiul din Ucraina care îşi caută un job sau un angajator care vrea să ofere un loc de muncă acestor persoane le pot oferi link-ul de înregistrare de la târgul de joburi https://jobs4ukr.com/job-fair.

 

×
Subiecte în articol: târg joburi persoane razboi ucraina