x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tarom anulează toate cursele pe ruta Bucureşti-Bruxelles până duminică, inclusiv

Tarom anulează toate cursele pe ruta Bucureşti-Bruxelles până duminică, inclusiv

24 Mar 2016   •   12:48
Tarom anulează toate cursele pe ruta Bucureşti-Bruxelles până duminică, inclusiv

Compania aeriană de stat Tarom a anulat şi cursele de vineri, sâmbătă şi duminică pe ruta Bucureşti-Bruxelles, după ce a primit informări de la autorităţile belgiene că Aeroportul Bruxelles Zaventem va rămâne închis, după atentatele teroriste de marţi dimineaţă, soldate cu peste 30 de morţi şi peste 200 de răniţi, a anunţat, joi, compania aeriană.

Pasagerii care au cumpărate bilete pe zborurile operate de compania aeriană pe ruta Bucureşti - Bruxelles vor fi acceptaţi, fără costuri suplimentare, pe cursele de pe ruta  Bucureşti - Amsterdam din zilele respective sau pot solicita reprogramarea, pentru alte zile, pe destinaţiile Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen, potrivit Tarom.

"Conform informărilor primite din partea autorităţilor belgiene,  aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne, în continuare, închis.
Ţinând cont de acest fapt, compania Tarom informează că  zborurile pe ruta Bucureşti - Bruxelles - Bucureşti din zilele de 25 martie, 26 martie şi respectiv 27 martie vor fi anulate", a precizat compania, într-un comunicat. 

În plus, compania a anunţat că va continua să opereze, în următoarele zile, pe cursele de Amsterdam cu o aeronavă  Airbus A310 cu o capacítate de 209 locuri, mai mare decât în mod obişnuit. 

Joi, Tarom a introdus o cursă suplimentară pe ruta Bucureşti - Amsterdam şi retur, pentru a face faţă solicitărilor din partea pasagerilor. 

După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecţionat zborurile către Bruxelles. Până la atentatele de marţi, compania opera zilnic, în mod obişnuit, două curse dus-întors pe ruta Bucureşti-Bruxelles.  

Miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fata liniei 12-13 de check–in. 

Tarom a precizat că se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României  (MAE) şi cu reprezentanţii ambasadelor României la Haga şi în Belgia.

×
Subiecte în articol: tarom bruxelles