x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl Nadiei Comăneci, în stare gravă la spital din cauza unei hemoragii digestive

Tatăl Nadiei Comăneci, în stare gravă la spital din cauza unei hemoragii digestive

26 Dec 2011   •   06:13
Tatăl Nadiei Comăneci, în stare gravă la spital din cauza unei hemoragii digestive

Tatal fostei gimnaste Nadia Comaneci a fost internat duminica noaptea la spitalul Universitar din Capitala, in urma unor grave probleme la stomac. Gheorghe Comaneci a fost transportat cu o ambulanta din Onesti, dupa ce medicii au iecercat timp de cinci ore sa-l stabilizeze.

Barbatul in varsta de 76 de ani a suferit o hemoragie digestiva. El a fost internat initial la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Onesti, unde medicii au incercat sa il stabilizeze timp de aproximativ cinci ore.

In jurul orei 20:30, tatal Nadiei Comaneci a fost transportat la Bucuresti.

"Pacientul avea antecedente de ciroza hepatica si varice esofagiene, era intr-o stare destul de grava, cu tensiune 7, l-am preluat bine si l-am transportat la un spital de rang superior, la Spitalul de Urgenta Bucuresti. Pacientul nu a pus probleme pe drum, a fost stabil si speram sa fie in continuare cu succes", a declarat medicul Camber George, de la Serviciul de Ambulanta Bacau.

Medicii spun ca barbatul ar fi exagerat in timpul mesei de Craciun si a inceput sa simta dureri abdominale din ce in ce mai mari.

Gheorghe Comaneci urmeaza sa fie operat si va ramane internat in spital cel putin o saptamana.

×