x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teledonul „Români Împreună”. Cristina Timiș, donație de 200.000€

Teledonul „Români Împreună”. Cristina Timiș, donație de 200.000€

29 Mar 2020   •   17:45
Teledonul „Români Împreună”. Cristina Timiș, donație de 200.000€

Cristina Timiș, fondatoarea companiei Cris-Tim, a anunțat în cadrul teledonului 'Români Împreună', organizat de Antena Group și transmis simultan pe cinci canale TV, inclusiv Antena 3, că face o donație de 200.000 de euro pentru medicii care luptă împotriva coronavirus.


Mii sau poate chiar zeci de mii de români au donat mai mult sau mai puțin pentru ca scopul teledonului 'Români Împreună' să fie atins și anume să fie achizițonate ventilatoare și echipamente de protecție pentru secțiile ATI din spitalele din România.


Printre donatori s-a numărat și Cristina Timiș, fondatoarea companiei românești Cris-Tim, care a anunțat că face o donație în valoare de 200.000 de euro.

"Felicitări că aduceți, din nou, România împreună. Compania noastră, companie românească de familie, este recunscătoare și onorată să poată face parte din acest act deosebit de solidaritate umană și dorim să ne anunțăm participarea cu o donație de 200.000 de euro.

Sperăm din suflet, ca alături de celelalte donații, a atâtor generoase companii și persoane, să urgentăm procesul de achiziție de materiale de maximă urgență atât pentru medici, cât și pentru toți cei care au nevoie de ele în această clipă. Măști, ochelari, halate, combinezoane. Tocmai pentru a nu ajunge pe paturile de ATI și la aparatele de ventilație.

Cred că este inuman ca medicii care sunt absolut soldați în această perioadă, în prima linie, să nu poată beneficia de protecție, în timp ce noi așteptăm de la ei să ne protejeze și să ne ajute pe noi", a declarat Cristina Timiș la teledonul 'Români Împreună'.

×
Subiecte în articol: Cristina Timiș