x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Termoenergetica anunță lucrări în Sectorul 3. Se sistează furnizarea agentului termic

Termoenergetica anunță lucrări în Sectorul 3. Se sistează furnizarea agentului termic

26 Iul 2021   •   19:21
Termoenergetica anunță lucrări în Sectorul 3. Se sistează furnizarea agentului termic

Termoenergetica anunţă lucrări de înlocuire a unor vane pe Magistrala 2 Sud, în Sectorul 3. Furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri seară.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță, luni, că începând de marți se vor desfășura lucrări de înlocuire a unor vane (tip DN 1000) pe Magistrala 2 Sud, din Sectorul 3 al Capitalei.

Din cauza lucrărilor făcute în zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30 iulie, ora 22.00.

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002”, transmite Termoenergetica.

×
Subiecte în articol: Termoenergetica