x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Timiş: Trei persoane reţinute pentru trafic de droguri

Timiş: Trei persoane reţinute pentru trafic de droguri

09 Oct 2009   •   00:00

Procurorii DIICOT Timişoara au dispus reţinerea, pe bază de ordonanţă, a trei din cele douăsprezece persoane ridicate, joi dimineaţă, de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Timişoara. Grupul era suspectat că ar face parte dintr-o reţea specializată în traficul şi distribuţia de droguri.



Mihaela Apostolache, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, a declarat în această dimineaţă, că persoanele reţinute de procurori vor fi prezentate judecătorilor Tribunalului Timiş pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă, restul de nouă suspecţi urmând să fie cercetaţi în stare de libertate.

În urma celor 15 descinderi simultane făcute joi, la domiciliile suspecţilor au fost descoperite "mici cantităţi de droguri", se precizează într-un comunicat de presă transmis de BCCO Timişoara. "În urma descinderilor au fost descoperite mici cantităţi de droguri la domiciliile şi reşedinţele mai multor suspecţi, precum şi o minicultură clandestină de cannabis, situată la periferia oraşului Jimbolia", precizează sursa citată de Mediafax.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba despre "câteva grame" de droguri care au fost descoperite asupra unora dintre suspecţi, precum şi de 25 de plante de marijuana descoperite în "minicultura de cannabis” de la periferia Jimboliei. Conform surselor citate, din aceste 25 de plante s-ar fi putut obţine în jur de două kilograme de marijuana, care ar fi putut fi comercializate de traficanţi.

Douăsprezece persoane suspectate de trafic şi distribuţie de droguri au fost ridicate, joi dimineaţă, de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Timişoara, în urma a cincisprezece descinderi care au avut loc în zona localităţii Jimbolia.

×
Subiecte în articol: observator