x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Top 5 regrete ale oamenilor care mor. Dacă am putea da timpul înapoi…

Top 5 regrete ale oamenilor care mor. Dacă am putea da timpul înapoi…

30 Mar 2013   •   15:15
Top 5 regrete ale oamenilor care mor. Dacă am putea da timpul înapoi…
Sursa foto: sursa foto: sfatulparintilor.ro

 Nu de putine ori auzim ca un suflet sanatos este cel ce asigura si un corp sanatos, nu doar mintea sanatoasa este decisiva in sanatatea noastra fizica. Din ce in ce mai mult se dovedeste concret faptul ca, atunci cand sufletul ne este ingreunat, nu reusim sa ne bucuram de prezent, de micile bucurii ale vietii si sa ne debarasam de povara trecutului sau de ingrijorarea pentru viitor, incet incet aceste trairi si emotii apasatoare si negative imbolnavesc corpul. Exista o legatura indiscutabila intre spirit, minte si corp.
Un recent studiu neconventional, cu un caracter special, a fost realizat in Australia de catre un grup de medici si asistente preocupati nu doar de starea de sanatate a pacientilor lor ci si de sufletul acestora si de povestile de viata pe care acestia le purtau dupa ei. Concluziile au fost publicate in cartea “Top cinci regrete ale celor care mor” si au captat instant atentia media.
Statistic, iata care sunt primele 5 mari regrete pe care oamenii le au cand se afla spre finalul vietii lor.

1. “Imi doresc sa fi avut curajul sa imi traiesc viata onest fata de mine insumi, nu viata pe care altii o asteptau de la mine”.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro

×