x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficant la domiciliu: un student timişorean prepara amfetamină în laboratorul de acasă

Traficant la domiciliu: un student timişorean prepara amfetamină în laboratorul de acasă

15 Oct 2013   •   19:44
Traficant la domiciliu: un student timişorean prepara amfetamină în laboratorul de acasă

Un laborator clandestin în care se preparau amfetamine ce urmau să fie vândute a fost descoperit, marţi după-amiază, în locuinţa unui student la Facultatea de Chimie din Timişoara, cu ocazia unei percheziţii făcute de poliţişti şi procurori din cadrul DIICOT Timişoara, potrivit unor surse judiciare.

 
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în urma unei percheziţii care a avut loc în locuinţa unui tânăr de 26 de ani, din Timişoara, student la Facultatea de Chimie, au fost găsite sute de sticluţe cu amfetamină, care este considerată un drog de mare risc.
 
Potrivit surselor citate, tânărul prepara drogurile în laboratorul de acasă, apoi le vindea în Timişoara, acesta fiind monitorizat mai multe luni, chiar şi în timp ce a făcut tranzacţiile cu amfetamine.
 
Marţi după-amiază, procurorii DIICOT Timişoara şi poliţiştii au descins la locuinţa tânărului, de unde au ridicat mai multe lăzi cu sticle şi flacoane cu droguri cu care au umplut o camionetă.
 
Şi studentul a fost ridicat de la locuinţa sa şi a fost condus la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiat în acest caz.

×