x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE la Rm. Sărat! Un consilier local din Bordești și nepotul său au murit într-un accident auto

TRAGEDIE la Rm. Sărat! Un consilier local din Bordești și nepotul său au murit într-un accident auto

13 Iul 2015   •   10:08
TRAGEDIE la Rm. Sărat! Un consilier local din Bordești și nepotul său au murit într-un accident auto
Sursa foto: jurnaldevrancea.ro

Un accident deosebit de grav a avut loc, ieri, în apropiere de Rm. Sărat. Un autoturism Dacia Logan a intrat frontal într-un autocar care se deplasa pe sensul de mers Focșani – Rm.Sărat.

Autocarul a virat stânga cu intenția de a intra în parcarea unui restaurant, moment în care Loganul, care circula către Focșani, l-a izbit în plin, scrie jurnaldevrancea.ro.

După producerea impactului, autoturismul a luat foc. Pasagerii aflați în autocar au reușit cu ajutorul extinctoarelor să prevină o tragedie și mai mare.

Conform polițiștilor buzoieni, un adolescent de 14 ani a decedat pe loc, iar șoferul autoturismului a fost grav răniă, decedând la scurt timp după ce a fost preluat de medici.

Șoferul decedat în accidentul de la Râmnicu Sărat este Ion Gheorghe, consilier local în Primăria Bordești, iar minorul era nepotul său. Viceprimarul comunei Bordești, Adrian Gavrilă, aflat și el în autoturism a fost transportat la spital. Rănile suferite de acesta nu îi pun viața în pericol.

Cele 20 de persoane aflate în autocar au scăpat doar cu o sperietură.

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!



×
Subiecte în articol: accident rm. sarat tragedie acident bordesti