x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei morţi în urma unui accident provocat de un tânăr fără permis de conducere

Trei morţi în urma unui accident provocat de un tânăr fără permis de conducere

10 Noi 2013   •   11:59
Trei morţi în urma unui accident provocat de un tânăr fără permis de conducere

Trei tineri au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs pe DN 3, după ce maşina în care se aflau, condusă de una dintre victime, care nu avea permis, a intrat într-un pom.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, accidentul a avut loc pe DN 3 Bucureşti-Călăraşi, în afara localităţii Cuza Vodă.

La faţa locului s-au deplasat salvări ale Serviciului de Ambulanţă Călăraşi şi ale SMURD, medicii constatând decesul celor trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, aflaţi în maşină.

"Şoferul şi pasagerii sunt toţi din localitatea călarăşeană Independenţa. Din primele date ale anchetei reiese că băiatul de la volan, de 28 de ani, nu avea permis de conducere şi circula cu viteză foarte mare, iar înaintea unei curbe a pierdut controlul volanului maşinii şi a ieşit în decor, autoturismul izbindu-se de un copac. Toate cele trei persoane au decedat pe loc în urma impactului", a declarat, conform Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, inspector Mihaela Stan.

Trupurile celor trei tineri au fost transportate de la morga din Călăraşi pentru necropsie.

×
Subiecte în articol: accident dn 3 Calarasi