x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei zodii vor avea mari probleme în 2018

Trei zodii vor avea mari probleme în 2018

07 Noi 2017   •   10:38
Trei zodii vor avea mari probleme în 2018
Sursa foto: Natoushe/Getty Images/iStockphoto

Există trei zodii pentru care anul 2018 vine cu veşti foarte proaste, care le-ar putea afecta pe toate planurile! Nu, nu este vorba despre calamităţi, dar nici de perioade de linişte. Chiar dacă ţi-ai plănuit să faci anumite lucruri sau activităţi alături de prietenii şi familia ta, trebuie să ai mare grijă la alegerile pe care le iei în viaţă! Ţi-ar putea afecta chakrele şi toate dorinţele.

Taur
Chiar dacă ţi-ai făcut planuri şi te-ai pregătit sufleteşte pentru anumite activităţi, ar cam fi cazul să-ţi reîntorci gândurile şi să le schimbi. E foarte posibil ca la începutul anului să pierzi în plan financiar.

Balanţă
Nativii Balanţă trebuie să aibă foarte mare grijă la persoanele pe care le au în jurul lor. Există o femeie sau un bărbat care ar putea intra în viaţa nativului Balanţă şi care l-ar putea da peste cap complet. Dacă de câţiva ani ai linişte şi pace în căminul conjugal sau în grupul în care te afli, acum, însă, o să fii vânat de oameni care îţi vor răul. În viaţa ta personală s-ar putea ca trădarea şi despărţirea să-şi pună amprentele.

Vărsător
Acum ai urcat, acum cobori. Cariera nativilor Vărsător, dar şi planurile de afaceri se vor destrăma brusc şi vor avea parte de anumite lovituri neaşteptate. Sunteţi nevoiţi să o luaţi de la capăt, schimbând chiar şi domeniul. Cuvântul anului este dezamăgirea pentru nativul Vărsător, conform ele.ro.

×
Subiecte în articol: horoscop