x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenuri cu întârzieri de zeci de minute, în estul ţării, din cauza temperaturilor foarte scăzute

Trenuri cu întârzieri de zeci de minute, în estul ţării, din cauza temperaturilor foarte scăzute

10 Ian 2013   •   12:22
Trenuri cu întârzieri de zeci de minute, în estul ţării, din cauza temperaturilor foarte scăzute
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivelul solului, în cursul dimineţii, circulaţia feroviară se desfăşoară cu restricţie de viteză pe patru intervale de staţii aflate pe raza Regionalei CF Galaţi. Astfel, mai multe trenuri care circulă prin estul ţării ajung la destinaţii cu întârzieri, în medie, între 20 şi 50 de minute, nefiind linii închise din cauza gerului sau a zăpezii.

"Pe calea ferată, la nivel naţional, nu sunt linii închise, dar circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă", se arată într-un comunicatul de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Circulaţia trenurilor se desfăşoară, joi dimineaţă, cu restricţii de viteză pe patru intervale de staţii aflate pe raza Regionalei CF Galaţi, respectiv între staţiile Adjud şi Ghimeş (50 km/h), Adjud şi Buzău (50 km/h), Buzău şi Făurei (30 km/h) şi Mărăşeşti - Tecuci - Lieşti (50 km/h), din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivelul solului. Din cauza restricţiilor de viteză, trenurile de călători ajung la destinaţii cu întârzieri, în medie, cuprinse între 20 şi 50 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, precum şi la numărul de telefon 021/9521.


×