x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TVR: România participă la Eurovision 2014, înscrierile pentru selecţia naţională încep cu 15 ianuarie

TVR: România participă la Eurovision 2014, înscrierile pentru selecţia naţională încep cu 15 ianuarie

08 Ian 2014   •   22:29

România va participa la Eurovision 2014, urmând ca înscrierile pentru selecţia naţională a concursului să aibă loc începând cu 15 ianuarie, anunţă Televiziunea Publică.

'TVR confirmă participarea ţării noastre la Concursul Cântecului European - Eurovision şi în 2014, considerând că România şi românii merită eforturile financiare necesare pentru a participa la acest eveniment important. Decizia participării la Eurovision a fost comunicată EBU, organizatorul concursului', se arată în comunicatul TVR remis, miercuri, AGERPRES.

Potrivit TVR, între 15 ianuarie şi 14 februarie vor avea loc înscrierile pentru selecţia naţională Eurovision 2014. Cei care doresc să se înscrie trebuie să depună sau să trimită piesele şi documentele prevăzute de Regulament la TVR sau prin e-mail pe adresa eurovision@tvr.ro. Pe 19 şi 20 februarie va avea loc preselecţia, în care un juriu de specialitate va audia piesele înscrise în concurs.

Pe 20 februarie vor fi anunţate cele maximum 12 melodii finaliste, iar pe 1 martie selecţia naţională, în urma căreia va fi aleasă melodia câştigătoare în cadrul unul spectacol televizat, cu public

×
Subiecte în articol: eurovision 2014