x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea, despre huiduielile de la meciul lui Bute: "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită"

Udrea, despre huiduielile de la meciul lui Bute: "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită"

10 Iul 2011   •   12:05
Udrea, despre huiduielile de la meciul lui Bute: "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită"

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca-l felicita pe Lucian Bute si ca se bucura ca a contribuit la indeplinirea dorintelor romanilor de a-si vedea campionul boxand in Romania. Elena Udrea a precizat ca ministerul Dezvolarii si Turismului si-a atins obiectivele propuse si ca gala de box a fost o extraordinara ocazie de promovare a Romaniei

"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si-a atins obiectivele prin parteneriatul cu Lucian Bute. Pentru acest parteneriat, ministerul a alocat 1,9 milioane de euro plus TVA, din fonduri europene, bani care nu puteau fi utilizati in alte scopuri decat cele stabilite', a declarat Udrea.

De asemenea, oficialul a dorit sa anunte si cifrele oficiale la nivel de audienta. Astfel, ministrul Dezvoltarii a anuntat ca, in cel mai bun moment al meciului, erau circa 4,5 milioane de romani care urmareau meciul.

In final, Udrea a vrut sa dea replica celor care au contestat utilitatea fondurilor si implicarea MDRT in organizarea galei de box: 'Sunt unii care contesta utilitatea acestor fonduri, dar si implicarea MDRT in contextul organizarii galei de ieri seara. As dori sa precizez domnului Voiculescu, patronul Antenelor, ca nimeni nu i-a oprit pana acum sa organizeze aceste meciuri cu valorile Romaniei, la fel cum nimeni nu ii opreste nici de aici mai departe'.

Referitor la huiduielile publicului, aparute la finalul meciului, cand Lucian Bute a multumit Elenei Udrea pentru sprijinul acordat in organizarea galei de box in Romania, ministrul a replicat: "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial la categoria supermijlocie, dupa ce l-a facut KO pe Jean Paul Mendy in repriza a patra.

×