x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea dezvăluie un puci anticonstituțional Coldea - Kovesi

Udrea dezvăluie un puci anticonstituțional Coldea - Kovesi

de Dan Constantin    |    31 Ian 2015   •   00:09
Udrea dezvăluie un puci anticonstituțional Coldea - Kovesi

Elena Udrea, ajunsa in pragul arestului, s-a hotarat sa vorbeasca. La disperare sau  teleghidata, marturia ei este o declaratie politica de o gravitate de explozie nucleara.


Ea pune in evidenta o intelegere oculta la nivel inalt pentru acapararea PUTERII REALE intr-o Romanie corupta, intre generalul de trei stele Coldea, ajuns DE DOUA ZILE director interimar al Serviciului Roman de Informatii si sefa DNA, Codruta Kovesi. Acest cuplu ar detine puterea tuturor secretelor, prin Coldea si puterea magistraturii prin Kovesi.
 
Dezvaluirile Elenei Udrea, aflata sub control judiciar impus de procurorii DNA, au, potrivit opiniei lui Mircea Pascu, europarlamentar, semnificatia unei declaratii politice de maxima importanta, care ilustreaza nivelul de coruptie la care a ajuns regimul Basescu, mecanismul de functionare al sistemului SI CONSECINTELE LUI.

Udrea a povestit cum a fost impusa Kovesi la conducerea DNA cu ajutorul si sub presiunea generalului Coldea. Ea a fost implicata direct in convingerea lui Victor Ponta sa accepte propunerea lui Coldea.
 
Ponta i-ar fi spus lui Coldea ca, daca ajunge Presedintele Romaniei, nu-l va mai mentine in functie, dar pentru Coldea si Basescu sustinerea Codrutei Kovesi era o cauza comuna.
 
La Antena 3 ,Mircea Badea se intreba care ar fi calitatea generalului Coldea, sa se implice in numirea procurorului sef al DNA. Actiunea lui Coldea poate fi incadrata intr-un demers in afara legii de functionare a SRI si ar dovedi, DACA SUNT PROBATE, implicarea SRI in afara CONSTITUTIEI.

×