x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultima zi de înscrieri la BSU

Ultima zi de înscrieri la BSU

31 Mai 2009   •   00:00

Perioada de înscriere pentru scoala de vara internationala Bucharest Summer University 2009 se apropie de şfârşit: tinerii care doresc sa aplice pentru acest program o mai pot face doar astazi.



Tinerii interesati în analizarea crizei economice sau adeptii unei economii bazate pe cunoaştere au acum ocazia sa patrunda în culisele situatiei economice şi politice actuale alaturi de o serie de specialişti şi personalitati de referinta în domeniu. Aceasta posibilitate le-a fost oferita in acest an de catre Academia de Studii Economice din Bucureşti, prin intermediul Senatului Studentesc, cu patronajul academic al Facultatii de Economie, în parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Editia din acest an a Bucharest Summer University vine cu mult mai multe surprize pentru participanti. Pe lânga dezbateri intense pe tema "Economic şi politic în lumea globala", organizatorii le-au pregatit participantilor un program de diverstisment ce consta atât într-un tur al Bucureştiului, cât şi într-un weekend prelungit, în care aceştia vor putea vizita Castelul Peleş, Piata Sfatului din Braşov, Castelul Bran, Cetatea Sibiului, Piata Mare şi Muzeul National Brukenthal din Sibiu, Bâlea Lac şi Lacul Vidraru.

Ceea ce diferentiaza Bucharest Summer University 2009 de alte şcoli de vara este ca la sfârşitul cursurilor participantii vor sustine un examen în urma caruia vor obtine 5 ECTS (puncte credit transferabile international), cu ajutorul carora cursantii români şi straini îşi pot echivala studiile, conform Tratatului de la Bologna.

Mai multe informatii privind speakerii, profesorii invitati si posibilitatile de înscriere pot fi gasite pe site-ul Bucharest Summer University 2009: www.bsu.ase.ro sau pe www.fudv.ro.

×
Subiecte în articol: scoala