x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un adolescent beat a furat o maşină şi a lovit şapte autoturisme parcate

Un adolescent beat a furat o maşină şi a lovit şapte autoturisme parcate

18 Noi 2013   •   19:23
Un adolescent beat a furat o maşină şi a lovit şapte autoturisme parcate

Un adolescent în vârstă de 17 ani va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă după ce, în noaptea de duminică spre luni, băut fiind, a furat o maşină şi a condus-o pe străzile din municipiul Constanţa, lovind şapte autoturisme parcate..
 
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, citaţi de Mediafax, duminică noapte, adolescentul a furat un autoturism Daewoo Matiz de pe strada Sulfinei din municipiul Constanţa, pe care l-a condus pe străzile din oraş.
   
După câteva sute de metri, când a ajuns la strada Luntraşului, tânărul de 17 ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei prea mari şi a lovit şapte autoturisme parcate.
   
Adolescentul a scăpat nevătămat, dar a fost văzut de o patrulă de siguranţă publică, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,38 la mie alcool pur în aerul expirat.
   
El a fost dus la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul zilei de luni va fi prezentat Parchetului Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: adolescent beat accident furt constanta