x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tânăr în vârstă de 18 ani s-a înecat, în Argeş, în acelaşi loc în care au mai murit trei copii

Un tânăr în vârstă de 18 ani s-a înecat, în Argeş, în acelaşi loc în care au mai murit trei copii

21 Mai 2014   •   17:41
Un tânăr în vârstă de 18 ani s-a înecat, în Argeş, în acelaşi loc în care au mai murit trei copii

Un tânăr în vârstă de 18 ani s-a înecat, miercuri, în timp ce se afla la pescuit pe râul Argeş, în zona localităţii Băiculeşti, cadavrul fiind căutat de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Din primele cercetări efectuate de poliţişti reiese că pescarul a alunecat pe plăcile de beton şi a căzut în apă, în albia canalizată a râului Argeş. Pe mal a fost găsită o undiţă, iar pe iarbă se vedeau urme ce păreau lăsate de o persoană care a alunecat. "Toate indiciile conduc la ipoteza că a alunecat în canal în timp ce pescuia", a declarat comisarul Mihai Bălan, şeful Biroului Judiciar din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş.

Pompierii au început căutările în aval de locul în care se presupune că tânărul a căzut în apă. În aceeaşi zonă au murit înecaţi, pe 23 martie 2012, trei copii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, dintre care doi fraţi. Accidentul s-a produs în timp ce elevii parcurgeau pe jos drumul de la şcoală către casă.

×
Subiecte în articol: scafandri argeş inecat