x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţistul erou! A salvat un copil de 11 ani surprins de viitură într-o casă

Poliţistul erou! A salvat un copil de 11 ani surprins de viitură într-o casă

09 Mai 2016   •   20:45

Un tânăr poliţist vâlcean, din Milcoiu, a salvat luni viaţa unui copil de 11 ani care rămăsese prins în casă în comuna Budeşti, în timpul unei viituri care a inundat întreaga gospodărie, se arată într-un comunicat remis AGERPRES de către IPJ Vâlcea.

"În comuna Budeşti, judeţul Vâlcea, un pârâu a ieşit luni din matcă, mai multe gospodării fiind inundate. Poliţiştii Postului de Poliţie Budeşti şi din cadrul Posturilor de Poliţie învecinate s-au deplasat imediat în zona afectată. Într-una din casele aflate în mijlocul apelor erau prinşi un minor şi două persoane în vârstă. Fără să ezite, agentul de poliţie Cicu Marian, în momentul producerii viiturii de peste 1 metru adâncime, a spart geamul locuinţei unde era prins minorul de 11 ani, trăgându-l afară şi aducându-l lângă echipajul de poliţie, în loc ferit. Tânărul poliţist este promoţie 2012 şi lucrează în cadrul Postul de Poliţie Milcoiu", se arată în comunicatul de presă al IPJ Vâlcea.

Sediul unei societăţi a fost inundat luni în urma unei viituri, 5 autoturisme au fost luate de ape, alte opt au fost inundate, iar alte peste 50 de gospodării au fost afectate, conform bilanţului transmis presei de către ISU Vâlcea.

Inundaţii din cauza apelor scurse de pe versanţi s-au produs şi în localităţile Goleşti, Copăceni şi municipiul Râmnicu Vâlcea.

Judeţul Vâlcea s-a aflat luni, până la ora 15,00, sub atenţionare de Cod galben de tip nowcasting.

Sursa: AGERPRES

×