x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unul dintre suspecţii jafului armat produs în 2011 pe autostrada A1, a fost prins

Unul dintre suspecţii jafului armat produs în 2011 pe autostrada A1, a fost prins

15 Feb 2013   •   10:30
Unul dintre suspecţii jafului armat produs în 2011 pe autostrada A1, a fost prins

Un bărbat suspectat că a participat la un jaf armat produs în anul 2011 pe autostrada A1, în urma căruia a fost sustrasă o cantitate de aproximativ 22 de kilograme de bijuterii, a fost prins de poliţişti şi urmează să fie prezentat la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul a fost identificat şi prins în urmă cu o zi în municipiul Bucureşti, în urma unei acţiuni a Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Argeş.

"În urma cercetărilor efectuate (...) a reieşit că acesta este unul dintre principalii suspecţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie comisă în data de 9 august 2011, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 85, asupra unui cetăţean turc, pe care l-au deposedat de aproximativ 22 kg de bijuterii din aur", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş, citat de Agerpres.

Un autoturism a fost blocat, la 9 august 2011, pe autostrada A1, fiind atacat de trei bărbaţi mascaţi care au sustras 22 de kilograme de bijuterii. Maşina, care transporta bijuterii din aur pentru o expoziţie organizată la Sibiu, a fost atacată în zona kilometrului 83 al autostrăzii A1, pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti.

"Cele două victime au relatat că o persoană aflată într-un autoturism care avea aspectul unei maşini oficiale le-a făcut semn să tragă pe dreapta. După ce au oprit, trei bărbaţi care aveau feţele acoperite au spart geamurile laterale faţa ale maşinii şi au sustras 22 de kilograme de bijuterii, apoi au părăsit locul faptei", declara atunci purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

Cei doi bărbaţi din maşina atacată, care sunt angajaţi ai unei firme de bijuterii din Bucureşti, deţinută de un cetăţean turc, mai susţineau că atacatorii i-au ameninţat cu o armă.


×
Subiecte în articol: jaf armat A1 jaf armat autostrada 2011