x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Urgie la Brăila! Furtuna a smuls acoperișuri, iar 10 vaci au fost electrocutate

Urgie la Brăila! Furtuna a smuls acoperișuri, iar 10 vaci au fost electrocutate

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2023   •   20:17
Urgie la Brăila! Furtuna a smuls acoperișuri, iar 10 vaci au fost electrocutate
Sursa foto: Facebook Emilia Tarachiu

Acoperișul de pe o fermă dintr-o localitate din Brăila a fost smuls de vânt, iar 10 vaci au fost electrocutate în timpul furtunii de duminică, anunță ISU. Pompierii brăileni acționează pentru degajarea a zeci de copaci. Opt acoperișuri au fost avariate sau distruse, iar 18 anexe au fost afectate.

„În urma fenomenelor meteo prognozate, în județul Brăila se intervine în municipiul Brăila pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism pe strada Apollo (Cartier Marna), degajare copaci în localitatea Stancuța și evacuare apă dintr-o locuință (beci) în localitatea Lanurile. Nu sunt înregistrate victime”, teransmite ISU brăila.

Potrivit sursei citate, pompierii intervin pentru degajarea a doi copaci căzuți în municipiul Brăila, unul căzut pe un autoturism.

„În localitățile Stăncuța și Stanca: acționează două echipaje pentru 40 copaci căzuți, 8 acoperișuri avariate/distruse și 18 anexe gospodărești afectate. În localitatea Lanurile, comuna Viziru se intervine pentru evacuarea apei dintr-o locuință (beci)”, adaugă ISU Brăila.

Două localități, Stăncuța și Romanu, au fămas fără energie electrică.

„În localitatea Berteștii de Jos un acoperiș de pe o fermă a fost smuls de vânt, iar 10 vaci au fost electrocutate. Se deplasează în zonă o echipă de la Electrica. Se deplasează, în sprijin, la Stăncuța, încă un echipaj al ISU Brăila (de la Garda de intervenție Ianca)”, se arată în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furtuna Braila