x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei: Un șofer băut a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei: Un șofer băut a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

06 Noi 2022   •   11:16
Urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei: Un șofer băut a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Un șofer băut a refuzat în noaptea de sâmbătă spre duminică să oprească la semnalele polițiștilor și a fost urmărit de aceștia până într-o localitate din Ilfov.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, este vorba de un bărbat de 28 de ani care nu s-a conformat semnalului făcut polițiști în timp ce circula pe o stradă din Sectorul 4.

Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea acestuia și au reușit să îl oprească într-o localitate aflată pe raza județului Ilfov.

Șoferul a fost testat cu aparatul Alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În cadrul unei acțiuni desfășurate în noaptea de sâmbătă spre duminică de polițiștii rutieri în Capitală, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 51.000 de lei și au fost constatate 9 infracțiuni: 3 pentru conducerea sub influnența alcoolului, 2 pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, 3 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat și 1 pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice.

De asemenea, au fost reținute 17 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constatate.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: şofer politie urmărire