x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Val de critici, ironii și jigniri pe contul de FB al lui Iohannis: Domnule președinte, sunteți bine?

Val de critici, ironii și jigniri pe contul de FB al lui Iohannis: Domnule președinte, sunteți bine?

de Alice Petrescu    |    07 Oct 2021   •   17:29
Val de critici, ironii și jigniri pe contul de FB al lui Iohannis: Domnule președinte, sunteți bine?

Numeroase comentarii negative, ironii și jigniri au apărut pe contul de Facebook al președintelui Klaus Iohannis după ce șeful statului a postat un mesaj despre criza politică. Domnule Președinte, sunteți bine? Clipiți de două ori, scrie un român.

Mesajul care a stârnit numeroase comentarii este despre criza politică din România.

În câteva minute, peste 500 de persoane au comentat mesajul, cele mai multe fiind critici la adresa președintelui.

„Ați căzut rău de tot într-o penibilitate doar de dumneavoastră știută. Pe lângă USRPLUS jigniți fără nonșalanță mii de oameni care au stat ore în șir să vă voteze, printre care mă număr. Rușine !!”, a scris un bărbat completat imediat de altul. „Se pare că ați ales să ieșiți din politică în cel mai josnic mod posibil! O alta pată neagra în scurta istorie de 30 de ani a românilor!”

„Un președinte care postează mesaje pe Facebook ca un adolescent, ca și cum toată populația României urmărește contul dumnealui cu sufletul la gură, este de o penibilitate cum n-am văzut”, a comentat alt bărbat.

Multe comentarii sunt jignitoare, iar oamenii cer demisia sau sunt ironici cu președintele Iohannis.

„Domnule Președinte, sunteți bine? Clipiți de două ori!”, glumește un român, iar altul trage concluzia: „Domnu' președinte mare circar mai sunteți”.

 

×