x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Val de ninsoare în județul Neamț. Se acționează cu autobasculante dotate cu lamă și antiderapant

Val de ninsoare în județul Neamț. Se acționează cu autobasculante dotate cu lamă și antiderapant

de Redacția Jurnalul    |    07 Dec 2023   •   23:11
Val de ninsoare în județul Neamț. Se acționează cu autobasculante dotate cu lamă și antiderapant
Sursa foto: DRDP Iasi Oficial

Echipele Secției Drumuri Naționale Piatra Neamț au intervenit joi după-amiază pentru asigurarea circulației pe DN 15C, zona Bălțătești, unde un val de ninsoare a îngreunat temporar traficul la urcare.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, situația din zona Bălțătești, județul Neamț, a fost însă una tempoară, pe întregul sector, Crăcăoani – Târgu Neamț, DRDP Iași având mobilizate trei autobasculante dotate cu lamă și antiderapant, alte două autobasculante acționând pe sectorul DN 15C, Crăcăoani – Piatra Neamț.

În acest moment, traficul se desfășoară fără blocaje cauzate de starea vremii.

În zonă, carosabilul este majoritar umed, cu unele porțiuni de zăpadă frământată în strat de 1-2 cm, pe fondul ninsorilor care au cuprins întreg județul.

„Având în vedere informarea meteo de ninsori cu depunere de strat de zăpadă, precum și riscul formării poleiului, recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru sezonul de iarnă. Circulați cu atenție”, avertizează DRDP Iași.

Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:

Hartă interactivă:

https://dispecerat.andnet.ro/dispecerat.php?acces=4421  Dispecerat DRDP Iași - tel. 0232/213168

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ninsoare neamţ