x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VÂLCEA: Accident grav pe DN64

VÂLCEA: Accident grav pe DN64

01 Iul 2017   •   17:53
VÂLCEA: Accident grav pe DN64

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă după-amiază pe DN 64, la ieşirea din Drăgăşani spre Slatina, circulaţia fiind blocată în zona accidentului pe ambele sensuri de mers ale drumului, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, inspector principal Gabriel Popescu. 

El a precizat că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei adulţi şi un copil în vârstă de patru ani. 

Copilul este în afara oricărui pericol, însă unul dintre adulţi este în stare foarte gravă, fiind supus manevrelor de resuscitare la Spitalul din Drăgăşani, iar ceilalţi doi adulţi sunt transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. 

Din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, şoferul din Drăgăşani pierzând controlul volanului şi intrând pe contrasens. 

"Pe fondul vitezei excesive, un conducător auto, ce se deplasa pe ruta Slatina - Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un auto în care se afla o familie (soţ, soţie şi un copil de 4 ani) din localitatea Simnicu de Sus, judeţul Dolj. Conducătorul auto care a intrat pe contrasens este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Drăgăşani, el a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Drăgăşani unde au fost începute manevre de resuscitare. O femeie de 63 de ani, pasageră, a suferit ruptură de splină şi este transportată la spitalul din Slatina", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: valcea accident